Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trött man går till sängs

En trött man går till sängs
för att träffa John Blund
Men i sängen han trängs
med spöken och demoner en stund

Kopplar bort det negativa
för att skyndsamt somna in
Tar fram det positiva
glömmer verkligheten i drömmens liv

Det är hans enda chans
att för en liten stund
Dansa de rikas dans
få till livet en härlig herdestund

Där blir han lika stark som förr
kan njuta av att vara piggelin
Så pigg att han orkar sparka upp en dörr
åtgärda alla problem, med ett flin

Drömmen är för honom medicin
ger honom kraft att leva en dag till
Dansa runt i livets ring
innan döden knackar på en gång till

Om han många dagar sovit gott
och mardrömmen dyker upp
I form av liemannens kropp
orkar han kanske vakna upp




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-06 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP