Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urladdning


Du satt tryggt fastspänd i ditt plan

När du möttes av en blixt från klar himmel

Någon millimeter från din vänstra vingspets

På en hundradels sekund

Bytte den riktning

Sökte sig ner mot jorden

För att skona dig

Och laddade där ur




Fri vers av Schizooliza
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-07 03:58



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Ett ögonblicks verk, så gestaltar sig allting alldeles annorlunda, snyggt skildrat

Elina
2013-04-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är ordet ”urladdning”, gud bevara oss...
Nu skall vi pressa ut kvicksilver ur sten och rulla det mot fiendens hus och land!

2013-04-07

  Johan Bergstjärna VIP
En del människor skulle behöva att blixten slog ner i deras hus så att dom vaknade och började göra något sin trygghetsnarkomani... Bra dikt!
2013-04-07

    ej medlem längre
spännande..text
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza