Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....lite poetiserad samhällskritik ...


LÖGNERNA och deras polare !

Lögnerna !

Högprioriterade i dessa dagar !

Omskurna lögner blir till sanningar .

 

Falskheten !

Ytterligare en merit att beakta !

Någonting att eftertrakta .

 

Bedragaren !

Finns där mitt ibland oss

orsakar medvetet ett evigt kaos !

 

Svekfullheten !

Så vanlig men så vidrig

svårupptäckt men genomskinlig !

 

Egoisten !

En karaktär i ständigt växande antal

uppmuntrade av varje skandal !

 

Elitisten !

Skördar framgångar inofficiellt

ingenting man offentligt framställt .

 

Mutkolven !

Officiellt en kriminell

privat dock mycket aktuell

 

Apatin !

Aktivitetens främste fiende

en svaghet som vi alla kände.....

 

----

 

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 14:20



Bookmark and Share


  Connie
Ett ämne som alltid är aktuellt! Man kan komma till världens ände på en lögn, men man kan inte komma tillbaka igen! En lögnare tror man inte på även om han/hon skulle tala sanning.
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska