Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar

jag skall inte glömma
jag vill inte starta om

du är inte längre min vän
jag tänker inte sluta känna

jag vill inte låtsas
det är inte rättvist

du kanske inte är den rätta för mig
jag kanske har för svårt att inse det
jag kanske ska sluta ifrågasätta det

I bitar faller allt isär.



-Mia




Bunden vers av MissLurifix
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-07 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix