Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man väljer att förföra honom.

Skäggstubb mot min kind
Och ett krampaktigt tag om min kropp
Snabba steg neråt utåt i spiraltrappan
Kom
Röda gröna gula ljus i taxin
Vad gör vi
Så här bor jag
Välkommen
Lägg på musik
Klä inte av dig
Konstigt klart kommando
från den allt för mycket äldre mannen
Är du nervös
Nej fan och skratt
Som vi har väntat
sa han då
Svettdroppar över hans ärrade kropp
Och tal i timtal efteråt
Lätt störd sömn
i armar som inte är någons
fyrkantiga fingrar och vacker käke
Jag tittar upp som där är han
allt för nära
overkligt nästintill
Vad gör han här
egentligen
Ögonfransar i mängd och massor
Blåmärke på mitt bröst
Tänker han månne att han knullar en 19-åring?
undrar jag
Min lägenhet luktar konstig natt
och mitt hår har han tvättat
och bordet gick lite sönder
men det är smällar man får ta
Om man väljer att förföra honom.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam