Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Jag sitter i kylan och väntar på bussen

Jag tänker på den där ogjorda pussen


Det är kalt och jag fryser

Men ändå är det något i kroppen som gör att jag ryser


När jag såg in i dina ögon pirra det i magen

Och mitt hjärta det stannade upp i slagen


Vi är vänner men finns det något mer

För du ska veta att jag mår bra när du ler


Jag har aldrig känt att en vän av det andra könet kommit mej så nära

Och jag undrar om det är kärlek det hära


Känner att jag inte vill leva utan denna person

Men har låten rätt ton


Jag älskar dej men vet inte hur

Undertiden kanske det är bäst om jag sitter i bur


Med dej älskar jag att dansa

Så jag kanske borde chansa


Min hjärna tänker oklart

Hoppas i alla fall att jag får träffa dej snart


Jag borde nog inte göra det komplicerat utan fortsätta som förut

Och jag kommer älska dej livet ut




Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP