Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte

Vi är inne i

mars

Dagarna

ljusnar

 

Något på väg bort

dröjande

något på väg in

sökande

 

En ängel svävar

genom rummet

En gråsparv

vinglar iväg

 

mot det täta vildvinet

på grannhusets gavel

Dagarna

ljusnar

 

något på väg in

dröjande sökande

i det tidigare morgonljuset

I det senare mörkret

 

kvällshimlen skaver mot marken

Vi pressar oss fram

i det såriga mellanrummet

sökande dröjande

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 20:50



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Vi pressar oss fram

i det såriga mellanrummet

____________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-11-07

  Lollitta VIP
Något på väg bort

dröjande

något på väg in

sökande

____________+++++
2013-10-27

  Människa
Gillar "kvällshimlen skaver mot marken" skarpt. Det sticker ut lite bland resten. Mer egen beskrivning, mindre vardagsord i fin melodi. Hoppas jag lyckas göra mig förstådd.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost