Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mod

Ge mig mod
Att stanna kvar
Om du är sjuk
Och ingen har

Ge mig mod
Att komma över
En sorglös bild
När du behöver

Ge mig mod
Att äntra din borg
Och våga mötas
Utav sorg

Ge mig mod
När döden tär
Ge mig mod
Att vara där




Bunden vers (Rim) av KNOS
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mod. Stort mod att be om mod att stå kvar när verkligheten skrämmer. Mycket vackert- blir verkligen berörd!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS