Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar nedför min kind

Sitter vid havet

det är friska vindar

kyligt i luften

isen ligger kvar

men solen värmer

blundar och njuter

 

Vinden tar tag i mitt hår

tankarna far i väg med den

tårar rinner nedför min kind sakta....

så mycket jag inte kommer att hinna uppleva

så mycket jag har kvar att göra

varför just jag?

varför just nu?

vår tid här på jorden är olika för alla

och många gånger tycker vi livet är "skit"

men allt har en mening om varför just det är så

alla får vi prövningar nån gång i livet

och växer med dom

prövningar som inte är för stora för just dig

utan det ger dig tillfälle att stanna upp

och fundera  och sen gå vidare i livet

 

Jag har haft mina prövningar

och gått vidare med mitt liv

och levt ett bra liv

tills nu....

nu orkar jag inte längre

vill inte längre

 

Vinden omsluter mig med friska vindar

Tårarna rinner sakta nedför min kind....




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 08:56



Bookmark and Share


  Änglaögon
Berör och känner med dig...
2013-04-12

  Tess74
Sorglig.. Kramar om och hoppas du orkar
2013-04-11

  Robert Jonsson VIP
djupt berörande
2013-04-09

  Angel of love
Tårar rinner,snälla ge inte upp!!!
Jag vet lätt att säga från en utomstående, men det finns alltid krafter kvar!
2013-04-08

  M M Mannheim VIP
Om det gick att lida med de lidande och på det sättet uppfinna lösningar på allt som livet gömmer. En text som berör ända in i själens djupaste djup.
2013-04-08

    ej medlem längre
berörande..
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A