Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En jobbig tid i mitt liv


Vill bara glömma

Dina slag gav mig blåmärken

och en trasig själ

tyst smeker jag blåmärkerna på min kropp

tyst gråter jag

dom gör så ont...

 

Inom mig finns sår och minnen

som alltid kommer att göra ont

och aldrig läka helt

 

Vill glömma dig

vil inte vara ledsen mer

vill inte ha ångest

vill bara glömma

dig och allt du gjort mig




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-08 12:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Har varit där.
2013-04-14

  ULJO
Smärtsam läsning
2013-04-08

  Angel of love
Stark smärtfylld text!
2013-04-08

  M M Mannheim VIP
Kan bara säga en fantastisk text med en underton av uppgörelse med det okända.
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A