Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=9yWgi9_Bva8


you glisten.. ( dikten på svenska )



det ena tar inte

bort det andra, ingen

orkar ha sex hela tiden;


...gå i slottsruiner, måla

och skriva hela tiden,


sitta på caféer-

blir också tråkigt,


i längden; livet

sötsurt och bekant

med små ljuspunkter

här och där som ger

mersmak åt den

hungriga... en

evig längtanslåga


bort..







Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-08 22:27



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ja, det är märkligt med denna längtan hela tiden, bort! Tur att dikten finns! kram
2013-04-09

    ej medlem längre
Längtan...
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran