Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt är inte alltid bättre

Jag brukade inte ha
något emot att gå upp på morgonen

Numera ligger jag kvar i sängen
så länge som möjligt

Jag brukade tycka
att jag hade ett bra jobb

Numera tycker jag nog
att det kunde vara bättre

Nytt system som skulle vara
bättre billigare

Det enda det gav var stress
stress
stress

Det blev varken
bättre eller billigare

bara sämre

Så blev också mitt minne
jag kommer inte längre ihåg
varför jag ska gå upp på morgonen




Fri vers (Fri form) av Mona Nordkvist VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-08 23:29



Bookmark and Share


    Tro ja de
detta gillade jag mycket
stort innehåll i raderna eftersom de inte låser sig vid något
jag som läsare får mycket att se mellan raderna
2013-05-01

  Lars Hedlin
Bra skaldat
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP