Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i det stora altet fnnes ett gudomligt vetande,


Målaren

Det finns en plats på jorden
där små blommor
mot mej ler,

det är när guden svingar
penseln målar dom
och många många fler,

ja hav och strand min
himmel blå vill bara tacka dej,

för i alla dina tavlor kan
ju alla spegla sej,

ja alla dina bilder vi hyllar
med vår sång,

till alla dessa stjärnor en
fågels serenad

till allas våran målare så glittrande
bland blommors vackra fång,

nej här är ingen ledsen i poeters
glada lag,

när målarn svingar penseln vi blir som
gröna blad,

bland ulliga moln man hör en liten fågel
som blixtrar i sin vinge
så kvittrande och glad,




Fri vers av aol
Läst 677 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-04-08 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Målande vacker poesi!
2013-06-07

  Lollitta VIP
till alla dessa stjärnor en
fågels serenad

+++++

Är du konstnär--------- dessutom ?
2013-05-20

  Maria T
Ett Gudomligt leende
i din poesi
2013-04-17

  Chawa VIP
Du målar lika vackert i skrift som målaren gör! Jag håller med i varenda stavelse!
2013-04-14

  Eaglemountains VIP
Och orden sjuder av tacksamhet ... till Målaren ...
2013-04-12

  Eaglemountains VIP
Hoppfull, glädjefylld men samtidigt, rörande berörande poetisk målning i sanna ord formulerad som förtjänar att hamna på mest bokmärktalistan - och jag bokmärker den, jag med, Broder!
2013-04-12

  anits VIP
så fint och mycket berörande skaldat
2013-04-11

    ej medlem längre
mycket fint...
2013-04-11

    ej medlem längre
Jag säger bara Så härlig!
2013-04-11

  Anders Nordlander VIP
Fin fin text!
2013-04-10

  Lena Själsöga Keijser
tacksamhetens
seende ögon

tacksamhetens skönhet
2013-04-10

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA "!

Gillar texten mycket.
2013-04-09

  Kungsfågeln
Vackert - efterlängtad vår målas fram så fint
2013-04-09

  Piann VIP
En sådan vacker text.
2013-04-09

    ej medlem längre
Hon känner sällhet vid din dikt..
2013-04-09

  Eva Helene VIP
Vackert och glädjerikt.
2013-04-09

    ej medlem längre
vacker!
2013-04-09

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-04-09

    ej medlem längre
Vackert om skaparen
2013-04-09

  ULJO
Den texten var underbar, bokmärker med glädje
2013-04-09

  walborg
Målaren - en fin allegori
2013-04-09

  Carina Bendix
Vad fint..
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol