Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låsts skyddar, men rädslan blir nåt ogripbart,


Staket talar

Staket mot rädsla ska skydda
våra liv,

högresta stolta rangliga
hammarslag ekar för att skydda låsa inne,

parasoll som ett spökdjur med fälld vinge,

ja låsa in och ut in och ut
allt så smått, ser inte,

och ändå alla dessa gröna ängar
runtomkring,




Fri vers av aol
Läst 557 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-04-08 23:58



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Cool metafor ! Sedvanligt välskrivet.....
2013-04-26

  Maria T
Går på djupet
2013-04-17

  Bo Lövhalka
Fint poetat
2013-04-15

  Siggesdotter
Det är sant och märkligt hur vi försöka skydda oss men hur kan vi skydda oss mot rädsla? Inga staket hjälper då...!
2013-04-13

  anits VIP
Mycket fint skaldat
rädslan gömmer mycket
2013-04-11

    ej medlem längre
Genialt skrivet. Här står mycket mellan raderna!
2013-04-11

  Monika A Mirsch VIP
rädslan låser ut det mesta - djupt skaldat
2013-04-11

  Drömfångare
Häftig dikt, lite annorlunda från vad du brukar skriva.
2013-04-10

  Lena Själsöga Keijser
du målar
rädslans
rädsla
2013-04-10

  Bibbi VIP
Så bra.
2013-04-09

  Jaseph
Jag fastnar för mittenraden: "parasoll som ett spökdjur med fälld vinge,".
En intressant text med många bottnar. Bokmärkes!
2013-04-09

  Elwania
jag gillar ditt sätt att ta i saker
du är en av de få kristna jag har
läst eller talat med som inte gömmer sig bakom
bibeln eller gud
2013-04-09

  Elwania
ja illusionen rädsla , är väl bevakat tills vi väljer att se igenom.
2013-04-09

  Eva Helene VIP
Tänkvärt, bra!
2013-04-09

  Yrre VIP
så sant!
2013-04-09

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-04-09

    ej medlem längre
Det är inte bara jag som känt så den sista tiden...
2013-04-09

  ULJO
Där fick du till det bra
2013-04-09

  walborg
Tankar om utsatthet
2013-04-09

  SatansSon VIP
den var häftig.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol