Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de största misstagen

 

 

 

 

 

tro att alla är lika

utom jag

 

odla avstånd

 

lägga ner tiden på

oro

avund

hets

meningslöshet

 

bli slagen av skräck

tillintetgjord av leda

kärlekssnål

modlös 

 

fjädra sig i övermod

hata

håna

 

 

 

skygga för insikten

om enheten

 

 

 

neka sig 

att vara

delen

i helheten

 



Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 356 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-09 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"plats"...ska det vara ..
2013-04-09

    ej medlem längre
här.. människans kamp om existensen.. konstaterandet av vår platt på jorden...filosofiskt djuplodande - bra tycker jag
2013-04-09

  Tillbringaren VIP
Visdom! Fint du fick ihop det...
2013-04-09

  Lars Hedlin
Bra och starkt fömedlat
2013-04-09

  Marianne Räf
Tankeväckande, tänkvärt-
2013-04-09

    ej medlem längre
Frågor, viktiga, svar? finns inga, men:
"neka sig

att vara

delen

i helheten "

Gudomliga tecken.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia