Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Fria Viljan

 

 

 

 

 

 

 

 

skulle jag gärna byta bort

 

mot

 

livsglädje

effektivitet

uthållighet

ändamålsenlig smidig kropp

jämnmod och fömåga att ta motgångar

 

 

 

 

krokodil, kanske

vithaj?

varg?

kackerlacka?

 



Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-09 01:54



Bookmark and Share


  Tess74
True that. Mycket bra text
2013-04-17

  Lars Hedlin
Bra skrivet..ibland vill man bort....
2013-04-11

  Schizooliza
Förnuftets fria vilja ja. Intressant dikt. Krävs en jävla kraft att frigöra den så är de så fri egentligen? Tack, tankeväckande:)
2013-04-09

  Federico Romano
Fri vilja att leva är fint.
Fin bild om livet som kläcks..
Bra diktat, gillar den skarpt..
2013-04-09

  Lars Hedlin
Bra skaldat
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia