Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Bette Midler

Kris i en öppen katapult

Här är allt Thomas avAquino
Thomas.

På tivoli utan mustascher
är Dalí en motorcykel som gasar ihjäl otrogna

Har vhs någon modul? Nej

Ändå hoppas tiden ur klockan
och armen ur led

Nu kommer jag




Fri vers (Prosapoesi) av Ceseus
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 02:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klart intressant! andra frasen bär i min läsning på ett eller två oklarheter
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus