Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt inom mig

Djupt inom mig finns

en längtan

en saknad

en sorg

 

en längtan efter frid inom mig

ingen smärta...

en saknad efter din famn som

ger mig tröst och trygghet

i det svåra och jobbiga just nu

en djup sorg som inte med ord

går att beskriva

 

men ännu längre in i mitt djupaste innre

finns en gnutta hopp

ett hopp som håller mig uppe

och en stark tro

om att  vindarna kommer att

ändra riktning och

som tar mig med på rätt väg igen




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-09 10:09



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skriftat, hoppas att vindarna går din väg
2013-04-12

  M M Mannheim VIP
Vindarna måste bara blåsa rätt väg.......
2013-04-09

  SatansSon VIP
hopppas de vindarna blåser olmgående.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A