Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yraste vårsången

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vägdammet ryker och göken han gal

hjärtan i brand lider grymmaste kval

                                                          

kul är peta ner frön i jordens kropp

sticker opp redan gör rabarberknopp

 

gossen och flickan på maskrosängen

kommer reda sig skönaste sängen

 

nu väntar feta pollenallegin

mitt råd:  möt med värsta kaxiga flin

 

 

kalla vinden i hårrötter rister

städningen går segare än klister

 

 

GÖR det så ont i knoppar som brister???

 



Bunden vers (Rim) av flygia
Läst 557 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 12:40



Bookmark and Share


  Tess74
Ah, underbar och härlig! Applåd
2013-04-17

  Federico Romano
Botticelli passar med dikten.. perfekt..
2013-04-12

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-04-11

    ej medlem längre
ha ha - ja den va bra
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia