Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palace

På ett hotell i Köpenhamn fann tre vilsna själar varann.

I det ögonblicket var det ingen som kunde se vad som skulle ske.

Regnbågsmannen knackar på, stig på stig på.

Välkommen in kamrat, lämna dina färger på ett fat.

Stoftet från en älva smakar beskt och får mig att skälva.

Religiös eufori, en total känsla av att vara fri.

Tiden står still när ni lägger er tätt intill.

Världens färger flyter ihop, i vår ormgrop.

Våra kroppar växer samman, en kännsla som inte liknar någon annan.




Fri vers av små tankar
Läst 241 gånger
Publicerad 2013-04-09 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar