Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAMILJEN




Alla har en familj
sina vänner
och de har namn
alla de vi känner

Alla de som hjälper
på helgen
och vardagen
för själen och magen,,,

John Silver
Jack Daniels
Mc Donald´s
Fru Fortuna
Lena Handén
med flera,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 290 gånger
Publicerad 2013-04-09 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten