Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan gå

Köttets närhet

livets fart rakt in
den kittlande visionen av
sammanhängandets
ett i allt

och du själv
just där
i det svindlande
ögonblicket

träffad av livets
höghastighetsvapen
lust blödande av törst
utlöst
tömd




Fri vers av petter rost
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-09 20:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Köttets närhet

livets fart rakt in


___________+++++
2013-10-27

  aol
annorlunda bra beskriver du ett skeende på ditt sätt,
2013-06-04

    ej medlem längre
Det här var annorlunda- det här är poesi- för du beskriver något som alla vet med helt andra ord
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost