Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stjärnstoftet

Låt oss dansa bland stjärnstoftet,
Det vackra glittret i mörkret.
Låt oss omsvepas av oändlig passion,
och älska som om vi vore de sista människorna på jorden.

Låt mig se din vackra själ,
Strippa av din fasad älskling.
Så kan vi dansa nakna och tyngdlösa,
Bland stjärnstoftets lätta glitter.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-10 00:17



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
va fint du skriver Isabel

Stjärnstoft är ett av mina favoritord
de va därför ja uppmärksammade din text

Ha de gott

/ Lars
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg