Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den tvehågsna och ganska bleka politik som USA´s ´president står för........


"Obamas Bananarama !"

Obamas Bananarama

gjorde oss alldeles lama

drabbade av ett trauma

ett psykedeliskt drama

 

Lite av en white house nigger

svarta män som tigger

slå på den som ligger

 

Att vara en frimurare

gör bara oss ännu surare

slår till som curare

ingen oss bevare

 

För USA är ännu grymt

av mänsklighet en ynklig skymt

nå´n rättvisa har inte skipats

den får aldrig någon friplats 

 

En sak som Barack vill 

att stoppa vapengalningarnas mord

men räcker lagen nå´nsin till 

blir det något mer än ord ? 

 

-----

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 12:44



Bookmark and Share


  Nina.H
Politisk poesi med substans!
Välbehövligt!
2013-04-15

  flygia
tuffa rim
bra
2013-04-10

  aol
sant bra skriftat
2013-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Obama är en bluff.
Ännu en frimurare.

2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska