Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De känner till ditt namn

och här är du
du och dina sorgliga metaforer
du och dina ärr som floder i Sverigekartan
du och din mänsklighet

de känner till ditt namn säger du
det hela har med knivar att göra
jag lyssnar på allt du säger
och ber dig tänka efter en gång till

i själva verket vill jag säga
att jag också har knivar
att jag också har ett namn




Fri vers av 99knivesinside
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside