Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nonsenspoem


happy days are here again!

Allt dravel förgås,
men det kommer igen!
Gratis granskas gravarnes gravade lax
för lyxlaxerande lackskorspedanters läskiga flax
när plasksäsongen kommer strax
med maxat saxat fax om mera krax
i buskarna, när grönskan snart prunkande
inleder allmänt klunkande.




Fri vers av Aurelio
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:55



Bookmark and Share


  Wretling
X va? :P
2006-02-26

  Nils Sondefors
Skoj!
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio