Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Det är april

Stora snöflingor faller

långsamt som om tiden

står stilla

...

det är april

 

det är så märkligt

jag känner en tröstande

omfamning för varje

snöflinga som mjukt 

träffar marken

mitt sinne som bara anar

ett svagt dagsljus sen du gick

snöflingor är symbolen för oss

den vinterdag då jag för sista gång

omslöt din underbara tass mellan 

mina händer och lät mina tårar väta 

din nos

... det är april

våren dröjer

du och jag så förbundna

till varandra

jag vet inte om jag vill

att våren ska komma

... Det är april, det är svalt

 

jag

saknar

dej

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 21:39



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
En tår, tittar på min hund under bordet. Fint skrivet om saknaden av människans bästa vän.
2013-04-13

  petter rost
Maiah, så innerligt att jag också känner saknad efter Rolex, en bortvänd värme, en omöjlig längtan men så förtvivlat stark.
2013-04-11

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP