Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poetisk betraktelse kring denna koloss, detta sammelsurium av nationer......


FN...

FN

något är fel det har vi på känn

det krisas och kivas vareviga dag 

och mycket är av förlamande slag

 

FN

vill ju tro på tanken än 

för mänskligheten

och humaniteten 

 

FN

satsas än miljarder spänn

men stormakternas dominans

ger oss andra ingen chans

 

FN

svårt att på få kläm 

har mycket att bevisa 

 för en värld som ständigt krisar.........

 

---------

 

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-11 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
FN styrs av USA och frimurarna.
2013-04-11

  Flicis VIP
Tänkvärda ord och något att ta till sig.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska