Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting hade skenat iväg


och börjat gå åt helvete

Hela livet och han med den

Och inte fören det uppenbara gestaltade sig

framför honom

kunde han åter vakna till liv

`Som ett hårt slag i ansiktet´

Ta sitt förnuft till fånga och komma tillbaka

till verkligheten

och landa säkert i nuet

Nuet , där han nu hela tiden försöker att hålla sig

Hålla sig i skinnet..

Ken Cassel
11/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-11 14:04



Bookmark and Share


  Tarantaran
Det gör du rätt i Ken :)
det kan vara svårare än
man tror att behärska
sig, stanna kvar i skinnet..
Lycka till, det brukar
betala sig mångfaldigt..!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel