Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cross road

Slippa skiljas från mig själv


i korsningen


gå vidare som en och samma


 


bli ett med mina val


och handlingar


mynna ut i mitt


 


levande liv


och i en sista rörelse


signera det /OK


 


Sedan med ett leende


luta mig tillbaka


i mina armar




Fri vers av petter rost
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-11 20:38



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Slippa skiljas från mig själv

i korsningen

gå vidare som en och samma


______+++++____Man måste skiljas......DÅ & DÅ...YES !!!
2013-10-27

  Maiah VIP
skönt att höra att du trivs med dig själv... det är viktigt att vara vän med sig själv....
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost