Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luta

Att få luta mig tillbaka i nu

helt stillsamt

att få äga rum en stund

utan brådska

 

mitt i denna jävla hets

detta klibbiga tryck

detta ständiga flås i nacken

gläfsande i häcken

 

Detta jagande alltiettendasvep

här kan ju fan hålla jämna steg

 

Att få luta mig tillbaka helt

äga rum en stund i stilla rum

få rum att veckla ut

detta hopknycklade allt

 

Att fullt ut

få sjunka ner

i just här

just nu




Fri vers av petter rost
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-11 20:47



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
äga rum en stund i stilla rum

få rum att veckla ut


______________________+++++
2013-10-27

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP

Föredömligt sätt att använda uttrycket "att äga rum,"
Inser att det är ett meditationsuttryck. Pregnant är det.

Nu sätter vi oss ner och tillåter oss att äga rum.
Tack
Ciralina
2013-05-30

  Fru Intighet
Bra!
2013-04-14

  Maiah VIP
de stunderna ska man måna om.... hahaha...rolig text bitvis och sen detta livklokskap....
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost