Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext som är skriven till ett skolarbete, den är inte klar ännu utan under förbättring. I början rimmar den, sen gör den inte det, men aja. ska ändra som sagt.


Mänsklighetens miljöproblem

Isen smälter
Snart är allt slut
Den försvinner
ingen hittar ut

Öknen torkar
inga djur lever där mer
Solen gassar
en räddning ingen ser

Oljan brinner
Gör atmosfären tjockare
Varmare och varmare
Vi brinner snart upp

Katastroferna regerar
De dyker upp överallt
Mediciner uppfinns
Men nu sprids det obotbara



Vi måste sluta
få ett stop
Snart finns det inget kvar
då är det försent

Vi måste sluta
våga reagera
Våga ta steget till obekvämligheterna




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetnea
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetnea