Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns som att alla lämnar mig just nu


Snart står jag här ensam

Jag har inte gjort något.
Jag har suttit i mitt rum,
Jag har läst lite böcker,
Jag har varit oskyldig.

Ändå är det jag som blir ensam.
Kvarglömd, bortglömd,
Jag sitter där och funderar,
vad fan har jag gjort nu?

Men sanningen är att jag inte har gjort väldigt lite,
kanske för lite,
jag vet inte.

Jag har aldrig startat bråk,
Jag har aldrig provocerat mina vänner med vilje,
Ändå lämnar de mig,
en efter en.

Snart står jag här ensam kvar,
Medans de försvinner.
Utan ett ord,
Utan en anledning,

Man försöker fixa den förstörda tråden,
som fortfarande finns kvar.
Men allt man får är ett nej,
en rygg,
och där står man ensam igen.




Fri vers (Fri form) av poetnea
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-04-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetnea