Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äsch jag vet inte dfsjlkadfskjl


Att slippa sova ensam

Jag vill bara sova med dig
Inget annat
Ligga nära varandra
Och smälta ihop till en

Dina armar runt om kring mig
Beskyddande, tryggt
Din kropp nära min
Värmande, skyddad

Dina och mina andetag förvandlas
Till våra andetag
Jag hör hur du sakta börjar andas djupare
Och du faller ner i sömn




Fri vers (Fri form) av poetnea
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-13 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetnea