Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
wä (panda är smeknam)


Kärleken till min panda

Jag vet inte vad det är med honom
Men det är något speciellt
Han får mig att känna mig speciell
Han får mig att känna mig trygg

Det är något med sättet han beter sig på
Hans personlighet
Hans sätt att föra sig
Och hans ögon utstrålar något som jag inte har sett hos någon annan

Med honom känner jag mig lugn
Jag kan vara den jag verkligen är
Drömma om vem jag vill bli
Våga berätta vem jag har varit

Men jag är så rädd
Rädd för att berätta
För att han ska lämna mig
Och aldrig komma tillbaka

Jag vill inte förstöra det vi har
För jag har honom hellre som vän
Än att aldrig få prata med honom igen
Jag skulle inte stå ut
Om jag fick se honom varje dag
Och veta att han inte vill vara med mig

Samtidigt som jag är rädd
Äter det upp mig inifrån
Om han känner likadant
Är det här min chans
Då kan mina drömmar besannas




Fri vers (Fri form) av poetnea
Läst 204 gånger
Publicerad 2013-06-13 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetnea