Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är trött, jag är deppig, jag vet inte vad jag skriver, blö.


Varför ska man...?

Varför ska man känna när hjärtat saknar en vilja att dela sin mening

Varför ska man bry sig om andra när ingen bryr sig om en själv

Varför ska man tala när orden inte har en mening

Varför ska man försöka när allt bara blir fel

Varför ska man lita på andra när man redan har gett alla en chans

Varför ska man engagera sig när man ändå inte får några resultat

Varför ska man flytta när inget förändras

Varför ska man berätta om det inte finns någon som lyssnar

Varför ska man lyssna om det ändå inte spelar någon roll i slutändan

Varför ska man tycka när det redan finns folk som tycker likadant

Varför ska man tro när hoppet har tagit slut




Fri vers av poetnea
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-04-02 00:09



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Jag fråga inte mig.......jag har inget svar på dina frågor......

Förutom ett, du kan inte tro när du slutat hoppats..........så då behöver du inte fråga varför man ska tro när man slutat hoppats.....

Hoppas det fick dig att dra på läpparna, lite i alla fall......

Kram
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

poetnea