Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 7 april: Hon stoppas - från att använda sitt eget ägg


Idag är jag elak har min själ svartnat

Idag är jag elak
har min själ svartnat
Kan inte ge empati
åt en kränkning

Pengarna är slut för sjuka
de blir utförsäkrade och får en begravningsduk
Inte ens om de har prostatacancer
finns det pengar för att öka deras överlevnadschanser

Så varför hjälpa en 46-årig dam i detta samhälle
att kränka andra, genom att sno pengar från andras uppehälle
Det finns värre saker än att inte få barn på ålderns höst
Som att ha fruktansvärt ont och ingen hör, när de skriker med sin röst

Jag förstår att hon kanske vill ha ett barn
har lärt mig detta enkla svar från skilsmässans kvarn
Stackars dig men det är inte synd om dig
välkommen till skilda pappors gemenskap vi omfamnar dig

Men kan du betala allting hundra procent
med egna privata pengar så varsågod, inte illa ment
Men att använda statliga pengar i detta ärende
då säger jag nej, pengarna behövs till andras värre elände




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 05:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jag är inte insatt i just denna nyhet speciellt, men det verkar som att det är lite konstiga prioriteringar ja, men så styrs sverige av en regering som är egoistisk. Själv vill jag inte ens ha barn så har svårt kunna tänka mig in i den situationen, men spontant oavsett så är det SJÄLVKLART att man bör prioritera cancersjuka etc före att hjälpa en 46-årig person bli gravid, håller med dig. Det finns gott om barn som är i behov av adoption.
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP