Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mystiska vackra kvinnan, del två


Efter att den mystiska vackra kvinnan hade fått vila ut

och fått lite mat i magen

så öppnar hon helt plötsligt sin stora skumma väska

då innehållet där gör mig helt galen

Helt tagen

För hon har visst brutit mot lagen

En väska full med välpackat gräs

Och efter att hon hade rökt på en fet joint vart jag tvungen

att ta mig själv i kragen

Nypa mig själv för att se om jag fortfarande var vaken

För händer verkligen det här?

För efter den där jointen kände jag mig helt plötsligt

så utlämnad och naken

Men efter både en och annan liten skrattnoja tillsammans

så var det hon och jag som vart riktigt bundis

med varandra

då vi började att krama om varann och smeka varandra

lite lätt om baken

Sedan så tillägger den mystiska vackra kvinnan

Ja, du har verkligen lyckats nu att göra den här dagen

för mig

Så tack så mycket för det

Och då jag svarar glatt

Det var så lite så...

Ken Cassel
12/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger
Publicerad 2013-04-12 09:39



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
En väska full med välpackat gräs



Baserat på sanningen eller det är POKER FACE ?
2013-04-13

    ej medlem längre
spännande..väntar på nästa
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel