Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När världens bästa klubblag drabbar samman.....


Champions League !

Champions League !

När Lädergudarna råder 

Messi, Ronaldo och Xavi 

bollen fyller alla hålen 

vi bara njuter ,vi ! 

 

Sagolika sparkar 

excellenta dribblingar 

reportern sig harklar 

ger några gliringar 

 

Messi i backen !

Oj ! Såg ni... KLACKEN  ?

Byte, en försvagning

och SE, vilken dragning !

 

Kanonsave av Valdes

än kan han den

Iniesta gör sitt

bästa

och passar

till'nästa

 

Zlatan åkte ut

för PSG ..slut

helt utan prut ! 

 

Och nu Bayern Mynchen 

dom gör värsta rycket

tar hem HELA stycket

kanske slår Barcelona

och fotbollsplan dåna 

publiken blir galen 

runt hela ovalen !!!!!!!

 

Vi får se vart det slutar....

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-12 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska