Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möter varandra.

Jag ser dig stå där borta.

Du har ryggen mot mig, jag stannar mina steg.

Jag står och tittar på dig på avstånd.

Jag vet nästan att det är sista gången jag kommer se dig.

Jag ser på dig att du verkar nervös, jag tror jag vet varför,jag tror jag vet vad du ska säga.

Ska jag vända om, jag vill ju inte höra dig säga de orden?


Det är som du känner att jag står där bakom dig, du vänder dig om!

Och leendet jag ser lyser med all kraft, mina svarta moln försvinner och jag spricker också upp i ett stort varmt leende.

Mitt hjärta börjar åter slå och jag får tillbaka livet.

Vi går mot varandra och kliver in varandras famnar....





Fri vers av Angel of love
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-13 11:05



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek, kärlek
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fin vändning...just som man vill att det ska va...
2013-04-13

  Federico Romano
Så kysste man för.. Fin dikt..
2013-04-13

    ej medlem längre
Varm...
2013-04-13

  Lärling
Så skönt!
2013-04-13

  Lars Hedlin
Låter härligt och varmt ;)
2013-04-13

  wildah
Ser det nästan framför mig, fint!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love