Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologi eller neurologi

Kärlek
vad är kärlek
är det kärlek
det jag känner
för dig

Är kärlek
ont i magen
darriga ben
skakiga händer
hjärtklappning

Är kärlek
att vara okoncentrerad
fladdrig i tanken
uppe i det blå
nere i det svarta

Om allt det
är kärlek

Då är det kärlek
det jag känner för dig

Eller är det en psykos




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-13 11:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra text med bra frågeställning :)
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP