Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske dags att fixa dödsdatum i gravsten 2 ....... ..?


En dålig dag har vi alla

En dålig dag har vi alla
idag känns det inte lätt
Känns som om jag ska falla
och bli platt som en plätt

Jag funderar över hur nära man är gränsen
hur lite är det som skiljer
När plötsligt hux flux allting slutar glänser
vad är det som i hjärnan sig döljer

Är man närmare döden än man tror
eller är man sjuk på att tänka på att man är sjuk
Hur kan man pendla från glad till självmord
är psyket på väg att ta slut

Det behövs så lite
för att man plötsligt ska måla världen svart
Jag fattar inte
varför jag målar god natt

Jag söker ingenting
vill inta ha någonting
Behöver ingenting
ändå fattas någonting

Ljuger jag för mig själv
så himla bra
Att jag inte fattar det själv
undrar jag bara

Men idag gråter jag sårad
över mig själv
Självömkans tårar
förbannar mig själv

Känner mig trött på att leva
trött på att existera
Vill bara inte överleva
ser inte meningen med min existens




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-13 12:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande. Känner igen mig. Du behövs dock i livet!!!
Kram.
2013-04-13

    ej medlem längre
Det kommer många svåra stunder när inte kroppen fungerar.
2013-04-13

  Gerda Johansson
Känns igen något otroligt. vackra ord beskriver en inte så vacker känsla
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP