Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text föddes av finska rimord till sammuttamaton; ostillbar- översättningen utan rim, av Gratis- Ordbok.se, Microsoft Translator f.d. finska kollegor finslipat :)


ostillbar; översättning

själen

oskiljaktig oförglömlig


kroppen

otimid oförskönad

oömkansvärd


blodet

outgjutet obefläckat


blicken

tidlös obegränsad ( så-långt-ögat-kan-nå )

obunden obesegrad


anden

gränslös odödlig

oföränderlig ändlös


spåret

outtryckt oskrivet

oförutsebart


det innersta

oregerligt glödande överväldigande


karaktären

anspråkslös oemotståndlig


sättet

lättsamt oförutsett







Prosa av Tarantaran
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-17 23:00



Bookmark and Share


  Federico Romano
Riktig anorlunda bild i textilkonst med en dikt som väcker nyfikenhet i mig..
2013-04-18

  Bo Himmelsbåge
Blev en riktig fin dikt av dessa ostillbara översättningar!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran