Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta oändligt gamla och blodbesudlade yrke......


Soldater !

Soldater !

Dessa legitimerade slaktare

nationaliserade gränsvaktare

hjärntvättade marodörer

accepterar alla odörer

 

Lyder blint varenda order 

humanistbefriade semaforer

med blodbesudlade händer

våldtar de många länder

 

Beväpnade med livsfarliga vapen 

krossar de freden och kärleken

de kämpar för den Onda Saken

offer för vreden och smäleken 

 

Men tänk om dessa soldater

började tänka själva

då skulle många generaler

själva av skräck börja skälva ! 

För det är masshysterin 

som skapar dessa helveten 

"fosterlandseuforin"

när den blir alltför enveten...........

 

-----------

 

 

 

 




Bunden vers av Mats Henricson
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-15 09:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Som officersson så VET jag det mesta om vad MILITARISMEN kan ställa till med .........., gjorde också värnplikten och blev åsyna vittne till den kadaverdisciplin som ,FORTFARANDE, är dominerande inom armén i Sverige !
2013-04-15

  Mats Henricson
Och NEJ, Linda W, det är INGEN provokation, det ÄR vad jag står för !!!!!
2013-04-15

  Mats Henricson
Om man accepterar ett resonemang som , i grunden, bygger på att andra länders människor är SÄMRE och OPÅLITLIGARE och GENERALISERAR till HUNDRA procent så kan man föra detta resonemang ! Men det gör INTE jag ! Jag tror ÄNNU på att människor ska samarbeta internationellt, oberoende av religion, härkomst och uppväxt ! Och här har nationsgränser INGENTING gott att bidra med ! De bara KONSERVERAR extrem nationalism, extrem patriotism och RASISM och sådant har jag slagits emot i hela mitt liv och tänker fortsätta med det !
2013-04-15

  Kaptenlöjtnant
Alla måste ju ha ett försvar annars skulle det ju knappast fungera
det är ju naturlig att försvara sig
till och med myror kan ju bitas
när inkräktaren kommer

Men jag förmodar att det var en provokation
2013-04-15

  Mats Henricson
De enda soldater som kan accepteras är FN-trupperna ! De har ju en fredsuppehållande funktion och ska ,numera, inte delta i strid........
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska