Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Willy G.



På bokens inflik

ögonen som blickar fram
ur det mörker i ett mörker
du höll på att skära
dig ut ur

Ett mörker i ett mörker
ögonen och mörkret i dem
Den skarpa mörka blicken

Inget varför
varför inte

Jag går ut tänkte jag
Ut ur alltsammans
sa du Och att det var
en Befrielse något som inte
behövde gottgöras
Eller försvaras

Varför
varför inte

Till slut lossnade du
losskuren
och gick ut ur
ditt mörker
i mörkret

gottgjord
försvarad
löst från varje börda




Fri vers av petter rost
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-15 13:23



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Ett mörker i ett mörker

ögonen och mörkret i dem

______________________+++++
2013-10-27

  Annie b'larsson VIP
Känner mig lättad, befriad, glad, när jag läst din text. God poesi!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost