Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........


Kan man både tro och veta ?

En problematik

som mig huvudbry ger

ren estetik 

förvirring det ger

 

Samtidigt som tron är viktig

så är den fylld av fällor

när är vetskapen riktig 

finns sanningens källor ?

 

Vad är tro och vad är vetskap ?

..................




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-15 13:44



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat här, allting är flytande,
utom känslan inom en den kan inte jjuga den bara känner
och vet när man mår bra,
2013-04-15

  poetryGirl
Man känner nog det rätta inom sig....
2013-04-15

  Nina.H
Ett dilemma...håller med!
Bra rimmat!
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska