Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta allt


Du kan ta alla mina pengar

Men jag kan leva ändå



Du kan bränna ner mitt hus

Men jag kan bo under de skyddande träden



Du kan sno all min mat

Men jag ordnar ny i den vilda skogen



Du kan dricka allt mitt vatten

Men jag kan leva på de regndroppar som faller från himlen



Du kan gömma mitt hopp

Men jag kommer hitta det igen



Men ingen kan ta dej ifrån mej

För då dör jag






Fri vers av FeP
Läst 164 gånger
Publicerad 2013-04-15 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP