Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla

Snälla, döm mig inte för den du tror jag är.

Lär känna mig, och om du fortfarande vill,
så döm mig för den jag är istället.




Fri vers (Fri form) av Amanda Lantz
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra..klokt..fint budskap !!!
2013-06-01

  Nina.H
Så kloka ord i litet format! Bra skrivet!
2013-04-17

  Marianne Räf
Du är säkert bra, och inte
något jag vill döma dig för!
Vi är nog bättre, än vad vi
själva tror ibland. ;)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz