Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv-Shop


Om jag köper mig en sådan där Ear Zoom

som höjer ljudet runtomkring en

Får jag då någon av de där söta tjejerna som är med

i reklamen på köpet

För får jag det så slår jag till och köper en...

Ken Cassel
16/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger
Publicerad 2013-04-16 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel