Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


svenskt 50-tal

svenskt 50-tal
trenchcoat Ingomössa
slamkrypare
röd Elvisväska eller
blåTommy Steele
rock around the clock
skrattet
med lyftad vid kjol
efter den tid
man teg
svenskt 50-tal
realskola
barn på led
lärarens slag
med pekpinne
över Maja-Lenas fniss
svenskt 50-tal
Inga-Lisas mörkröda läppstift
sjalett på hakan
svart blankt lackskärp
silver cigarett
henne kallade de hora
svenskt 50-tal
skivspelare EP –skivor
grannar samlas kring en TV
onsdagar programfritt
raggarna hänger
vid stans korvkiosk
cheva och cadillac
Inga-Lisa står där
svenskt 50-tal




Fri vers av walle dickson
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-16 14:52



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Hurra för 50-tal. :)
2013-10-14

  Alva Johnsson VIP

Enstaka ord förmedlar så mycket minnen.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson